ORGAN-X ART GLASS szolgáltatások

Mivel foglalkozunk?

Az üvegművészeti tervezéstől a szaktanácsadáson át a beépítésig, teljes körű garanciális szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek.

Megnézem

Olyan egyedi igényeket elégítünk ki, amelyek megkövetelik maguknak a minden tekintetben Európai színvonalat és minőségi kiszolgálást. „Úri szabóság” vagyunk, ami távol áll a konfekciós megoldások középszerűségétől!

Tudom, hogy most van itt az ideje annak, hogy Ön is igénybe vegye ezt a prémiumszolgáltatást. Miközben a monitor előtt ül, olvassa ezeket a sorokat, már megnézte a referencia galériát és számtalan remek ötlete támadt, hogyan is színesíthetnénk meg hétköznapjait az ORGAN-X díszüvegekkel.

Tudom, hogy Önt az egyedi és különleges alkotások iránti kíváncsiság vezette erre az oldalra. Az ORGAN-X díszüvegei ajtókat, ablakokat, térelválasztókat és mennyezeteket díszítve fényjátékkal és színharmóniával töltik meg a tereket. Ez azt jelenti, hogy az Ön élettere, majd mintegy varázsütésre minden percben újjászületik. És ez többnyire jó így!

„A sorozatgyártástól ments meg Uram minket!”

ORGAN-X ART GLASS
ORGAN-X ART GLASS
ORGAN-X ART GLASS

 

Hogyan csináljuk?

A rövid regisztráció után lépjen be a saját személyes fiókjába és tekintse meg az extra kínálatot is. Válogasson kedvére, tájékozódjon a lehetőségekről, nézze meg már megvalósult munkáinkat, és azok boldog tulajdonosainak véleményét a videó galériában . Válassza ki Glassic szolgáltatás csomagjaink közül azt, amelyik az Ön számára legjobban megfelel és kérjen ajánlatot!

 

Glassic Premier
Glassic Premium
Glassic Privilegium

 

Ez után egy személyes találkozás alkalmával, a helyszíni felmérés és konzultáció során közösen megbeszéljük, hogyan teremthetünk Önnek is valódi időtálló értéket. A szaktanácsadás után a kívánságai alapján tervezünk egyedi díszüveget, amelyet a kapcsolódó megoldásokkal együtt, valósághű látványterveken keresztül helyszíni fotókba illesztve mutatunk be. Ezeket az Ön kényelme érdekében már a saját személyes fiókjában tekintheti meg. A következő találkozás során, már személyes ismerősként véglegesíthetjük a közösen megálmodott terveket.

Az árajánlat elfogadása után kitöltjük a részletes megrendelő lapot, majd nekilátunk a gyakorlati megvalósításnak. Közös munkánk folytatásaként Önnek már csak annyi a dolga, hogy a kedvenc karosszékében ülve, jóleső érzéssel kivárja azt a néhány hetet, amíg a műhelyünkben életre kel az új (alkotás) ajtó vagy ablakbetét. Előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállított díszüveget, beépítjük a végleges helyére.

Miután Ön kigyönyörködte magát, érvénybe lép az ORGAN-X Minőségi Garancia.

„Egy szép dolog az árától függetlenül értékes. Azok, akik nem látják meg az értékes dolgokat az életben, soha nem lesznek teljesen boldogok.”

ORGAN-X ART GLASS
ORGAN-X ART GLASS
ORGAN-X ART GLASS

 

Miért szeretnek minket?

Kimegyünk Önhöz és felmérjük, mire van szüksége. Nem a saját elképzeléseinket erőltetjük, bevonjuk ügyfeleinket a tervezés folyamatába is. Rugalmasak vagyunk, minden egyedi igényt igyekszünk kielégíteni. Kifejezetten szeretünk építészekkel, tervezőkkel és lakberendezőkkel együtt dolgozni. Gondosan és szépen dolgozunk, nem ismerünk lehetetlent. Szívesen adunk szakmai tanácsot is. Ha igényli, kiváló tervezőket és más szakembereket is tudunk ajánlani kivitelezési munkákhoz, akikben bátran megbízhat.

Lehetne még valamivel fokozni az elégedettség érzését?

Szerintem igen!

Ha megrendeléséhez a Glassic Privilegium szolgáltatás csomagot választja, részt vehet a partner bónusz programban, ahol 2 személyes Wellness hétvégét, vagy Kastélykártyát nyerhet 100.000.- Ft értékben!

 

Glassic Premier
Glassic Premium
Glassic Privilegium